Χωρικός Χωρίς σχόλια

Στο σχόλιο για τον τραπεζικό δείκτη στις 12-6-2019 (ΔΤΡ : ταλάντωση μεταξύ 770-800 και μετά νέα τάση), είχα τονίσει την σημαντικότητα της διπλής κορυφής και την τάση που μπορεί να δημιουργήσει, είτε αυτή διασπαστεί ανοδικά στην καλή περίπτωση, είτε δώσει σήμα πώλησης, οπότε ενεργοποιείται ο πρώτος στόχος του σχηματισμού που είναι η βάση της διπλής κορυφής.

Στο παρακάτω διάγραμμα, μπορούμε να δούμε την εξέλιξη της πορείας του τραπεζικού δείκτη σε σχέση με το προηγούμενο γράφημα,

μπορούμε να δούμε την ταλάντωση ανάμεσα στη ζώνη 770-800 και το μαύρο μεγάλο κερί της χτεσινής συνεδρίασης το οποίο μας έφερε αντιμέτωπους για άλλη μια φορά με το κάτω εύρος της ζώνης, τις 770 μονάδες.

Πτωτική τους διάσπαση για σήμερα, σηματοδοτεί αυτόματα το πρώτο stop long για τους γρήγορους επενδυτές και αναμονή για την επόμενη στήριξη που βρίσκεται στις 715 μονάδες.

Νέο αγοραστικό σήμα στον τραπεζικό δείκτη, στην ανοδική διάσπαση της διπλής κορυφής των 800 μονάδων σε επίπεδο κλεισίματος, οπότε θα τεθεί σε ισχύ ο νέος στόχος των 865 μονάδων.

Για σήμερα τα μάτια μας στραμμένα στην περιοχή των 770 μονάδων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *