Χωρικός Χωρίς σχόλια

Οι γιορτινές μέρες τελείωσαν. Οι αργίες και αυτές με τη σειρά τους έλαβαν τέλος.

Την τρέχουσα εβδομάδα πρέπει ο ΓΔ να μας ξεκαθαρίσει τι μυστικό μας κρύβει η συσσώρευση των τελευταίων συνεδριάσεων.

Όπως είχαμε πει στα προηγούμενα σχόλια, η περιοχή των 773-790 μονάδων, θα είναι η ζώνη της τυραννίας και θα είναι αυτή, που θα κρίνει την επόμενη μεγάλη κίνηση του ελληνικού χρηματιστηρίου

Στην παρούσα φάση, η περιοχή αυτή φαίνεται ότι φέρνει κάποιες ρευστοποιήσεις και κάποιες υπόνοιες, ότι θα ταλαιπωρήσει λίγο τους ταύρους.

Αυτό βέβαια είναι λογικό, καθώς αν θυμηθούμε ένα από τα τελευταία γραφήματα που είχαν αναρτηθεί, θα δούμε τη μακροχρόνια κατερχόμενη γραμμή τάσης Β η οποία μας έχει καθηλώσει 10 περίπου χρόνια τώρα και η οποία διέρχεται εντός αυτής της ζώνης και αυτή.

Συμπέρασμα : O ΓΔ βρίσκεται σε διαδικασία συσσώρευσης. Μέγιστο διορθωτικό κύμα στην παρούσα φάση οι 758-760 μονάδες, όπου σε περίπτωση πτωτικής διάσπασης, ενεργοποιούμε το βραχυπρόθεσμο stop long. Μεσοπρόθεσμο stop long, κάτω από τις 743 μονάδες. Νέο αγοραστικό σήμα πάνω από τις 785-790 μονάδες. Προβληματισμός για την σταδιακή μείωση του ημερήσιου τζίρου συναλλαγών.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, με υγεία.

Υ.Γ :

Ας ελπίσουμε ότι το ελληνικό χρηματιστήριο θα «παρακούσει» τη μεγάλη πτώση στα futures στις αμερικάνικες αγορές και θα λειτουργήσει με γνώμονα τα εγχώρια νέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *