Χωρικός Χωρίς σχόλια

Ο ΓΔ μετά την χτεσινή συνεδρίαση, εκπληρώνει άλλο ένα ανοδικό στόχο, του διπλού πυθμένα, που είχαμε περιγράψει σε προηγούμενο σχόλιο και ο οποίος είχε στόχο τις 710 μονάδες.

Ο τραπεζικός κλάδος για άλλη μια φορά σε φανταστική μέρα, με τις τραπεζικές μετοχές να σπάνε τα κοντέρ, φτάνοντας στα όρια της υπερβολής.

Επίσης να υπενθυμίσω ότι στη χτεσινή συνεδρίαση, εκπληρώθηκε και σε εβδομαδιαίο γράφημα ο στόχος των 696 μονάδων.

Τι αναμένουμε όμως από τον ΓΔ για την συνέχεια; Θα μπορούσε να συνεχίσει ο ΓΔ το ανοδικό του σερί χωρίς μια μικρή ανάπαυλα;

Τα παραπάνω ερωτήματα ασφαλώς και δεν μπορεί να τα απαντήσει κανείς με σιγουριά. Το πρώτο ζητούμενο πλέον από τον ΓΔ είναι να «ηρεμήσει» σε κάποια επίπεδα, να βρει την ισορροπία του και στην συνεχεία να ψάξει να βρει νέα πατήματα.

Η περιοχή των 710 μονάδων θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην περαιτέρω πορεία του ΓΔ. Η παραμονή του πάνω από αυτό το όριο θα ανοίξει νέους ορίζοντες για το ελληνικό χρηματιστήριο.

Στο παραπάνω γράφημα μπορούμε να δούμε την επόμενη αντίσταση των 743 μονάδων. Η περιοχή αυτή φαντάζει αρκετά δύσκολο να προσεγγιστεί χωρίς μια συσσώρευση πρώτα πέριξ των 700 μονάδων. Η απευθείας κίνηση προς τα επίπεδα αυτά του ΓΔ, χωρίς τις απαιτούμενες ανάσες, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μια μεγάλη ανοδική υπερβολή.

Για σήμερα, αλλά και για τις επόμενες μέρες θα μας άρεσε να δούμε μια κατοχύρωση σε επίπεδο πολλαπλών κλεισιμάτων πάνω από τις 700 μονάδες, η ακόμη καλύτερα πάνω από τις 710 μονάδες.

Μετά το μεγάλο ανοδικό σερί των τραπεζών, αναμένουμε βοήθεια από τα υπόλοιπα χαρτιά της μεγάλης κεφαλαιοποίησης..

Καλημέρα σε όλους με υγεία και καλό μήνα να έχουμε

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *