Χωρικός Χωρίς σχόλια

Το ζητούμενο στην παρούσα φάση για τον ΓΔ, είναι η παραμονή του πάνω από τις 700 μονάδες για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται.

Το κρίσιμο διάστημα είναι η επόμενη εβδομάδα, καθώς έως και αύριο που έχουμε πολλαπλή λήξη παραγώγων τριμήνου, αναμένουμε να διατηρηθεί τόσο η μεταβλητότητα όσο και ο τζίρος σε υψηλά επίπεδα.

Αυτό που είδαμε και μας άρεσε στο ημερήσιο γράφημα του ΓΔ, ήταν η άρνηση του να διασπάσει πτωτικά τις 690 μονάδες, όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω διάγραμμα

και η γρήγορη επαναφορά του πάνω από το επίπεδο των 700 μονάδων.

Για σήμερα, αυτό που θα θέλαμε να δούμε, είναι ένα νέο υψηλότερο ημερήσιο κλείσιμο, στην ουσία δηλαδή ένα κλείσιμο πάνω από τις 713 μονάδες.

Θετικό χαρακτηριστικό της χτεσινής συνεδρίασης, είναι η γενικότερη άρνηση των πωλητών να δώσουν χαρτιά και μάλιστα τις στιγμές που ο ΓΔ βρίσκονταν στα χαμηλά της ημέρας, η μεριά των πωλητών στέγνωνε κυριολεκτικά..

Ο στόχος των 743 μονάδων παραμένει στα πλάνα του ΓΔ, όπως επίσης παραμένει και σε εξέλιξη ο σχηματισμός «κούπα με χερούλι» για τον οποίο έχω αναφερθεί αρκετές φορές στα προηγούμενα σχόλια, με το χερούλι να δημιουργείται εντός της ζώνης 690-710.

Το stop long  πάντα στις 690 μονάδες και το buy stop στην ανοδική διάσπαση των 720 μονάδων..

Καλημέρα σε όλους με υγεία..

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *