Χωρικός 2 Σχόλια

Ονειρική η χτεσινή συνεδρίαση.

Είχε όλα τα «καλά» χαρακτηριστικά μιας συνεδρίασης που μπορεί να περιγραφεί σαν συνεδρίαση εκκίνησης.

Είχε κλείσιμο κοντά στο υψηλό ημέρας.

Είχε τζίρο, που κάτι ανάλογο είχαμε δει ξανά σε χρόνια μακρινά και καιρούς παχιών αγελάδων.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως, είναι αυτό που μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα και στο οποίο είχα αναφερθεί ξανά σε προηγούμενα σχόλια.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην τεχνική ανάλυση και τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο.

Απλά παρατηρήστε τις δύο γραμμές τάσης (Α,Β) και θαυμάστε την αρμονική κίνηση του ΓΔ ανάμεσα σε αυτές, από τη Β στην Α και ξανά στη Β

Το ότι ο ΓΔ σταμάτησε ακριβώς πάνω στη μακροχρόνια γραμμή τάσης Β, είναι για να μας τονίσει για άλλη μια φορά τη σημαντικότητα της.

Η σημερινή μέρα θα μας δείξει τις διαθέσεις των αγοραστών, καθώς με κλείσιμο πάνω από τις 778 μονάδες, θα δοθεί νέο αγοραστικό μεσοπρόθεσμο σήμα εισόδου στην αγορά.

Επίσης με παραμονή του ΓΔ πάνω από τη γραμμή τάσης Β τις επόμενες μέρες, θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες, τόσο για κίνηση προς τα υψηλά του 2018, όσο και για στόχο για την τρέχουσα εβδομάδα, να δούμε νούμερα πάνω από τις 800 μονάδες.

Το τελικό συμπέρασμα θα το βγάλουμε προς το τέλος της εβδομάδας.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε για την ώρα, είναι η θετική αποδοχή, τόσο στο χρηματιστήριο, όσο και στην αγορά ομολόγων, του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

Καλημέρα σας με υγεία για όλους..

 

— 2 Comments —

    • Ελπίζω να μπει το νερό στο αυλάκι.. Η επιστροφή στην πραγματικότητα, θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *