Χωρικός Χωρίς σχόλια

Ας ελπίσουμε ότι αυτό που έκανε στην χτεσινή συνεδρίαση ο ΓΔ δεν ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο… 

Από τις συνεδριάσεις που θέλουμε να βλέπουμε συχνότερα και οι οποίες μας ανεβάζουν το επενδυτικό μας ηθικό η χτεσινή συνεδρίαση. Τζίρος αυξημένος, οι τράπεζες σε ονειρεμένη μέρα, τα υπόλοιπα χαρτιά σε σταθερό ανοδικό βηματισμό.

Ο στόχος των 743-750 μονάδων μένει ένα βήμα για να κατακτηθεί, έτσι ώστε να ανοίξει πλέον ο δρόμος για επίπεδα κοντά στις 800 μονάδες.. Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε γιατί είναι σημαντικός ο στόχος αυτός,

καθώς βλέπουμε τις κατερχόμενες γραμμές τάσεις που έρχονται είτε από το κοντινό παρελθόν, είτε από το μακρινό παρελθόν, με τις οποίες ετοιμάζεται να αναμετρηθεί ο ΓΔ..

Στην χτεσινή συνεδρίαση είχαμε την πρώτη ανοδική παραβίαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης Α, γεγονός που «δυνάμωσε» τα αγοραστικά σήματα. Επίσης στο ίδιο γράφημα μπορούμε να δούμε και την έξοδο από την ζώνη 689-731, μέσα στην οποία ταλαντωνόταν ο ΓΔ τον τελευταίο μήνα.

Σημαντικές παρατηρήσεις μπορούμε να εξάγουμε επίσης παρακάτω, αν δούμε το παραπάνω γράφημα με διαφορετικές παραμέτρους

όπου μπορούμε να δούμε την οριακή προσέγγιση των 743 μονάδων και τον επόμενο στόχο του ΓΔ κοντά στις 760 μονάδες.

Ανεβάζουμε τα stop long στις 725 και 706 μονάδες

Συμπέρασμα : Τα stop long δεν παραβιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Το χτεσινό λευκό κερί, αν δεν αναιρεθεί με ένα «μαγικό» τρόπο σήμερα, αποτελεί ένα καλό αγοραστικό σήμα. Ο τζίρος εμφανώς αυξημένος. Επόμενος στόχος πάνω από τις 743 μονάδες, οι 760 μονάδες. Για σήμερα αναμένουμε αύξηση της μεταβλητότητας με τους αγοραστές να έχουν το πάνω χέρι.. 

Καλημέρα σε όλους, με υγεία..

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *