Χωρικός Χωρίς σχόλια

Θα μπορέσει τόσο η αναβάθμιση της Moody’s, όσο και η πιθανή έκδοση του 10ετους ομολόγου την τρέχουσα εβδομάδα, να οδηγήσουν τον ΓΔ προς το επόμενο επίπεδο αντίστασης;

Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο θα μας απασχολήσει την εβδομάδα που θα διανύσουμε..

Βέβαια αυτό που αναζητάμε εμείς, δεν είναι αν ο ΓΔ θα μας κάνει 10 ή 20 μονάδες παραπάνω. Αυτό που θέλουμε, είναι να αποφύγουμε τις ανοδικές υπερβολές και η ανοδική κίνηση που θα ακολουθήσει στον ΓΔ να στηθεί πάνω σε γερές βάσεις και με σταθερό βηματισμό, ώστε η όλη κίνηση που ξεκίνησε από τα χαμηλά των 592 μονάδων να μετεξελιχθεί σε ένα ανοδικό bull market το οποίο θα κρατήσει χρόνια..

Στο παραπάνω γράφημα, βλέπουμε την επόμενη αντίσταση που στοχεύει ο ΓΔ, τις 743 μονάδες.

Για σήμερα και για τις επόμενες μέρες, θετικό σημάδι θα αποτελέσει η παραμονή μας πάνω από τις 710 μονάδες σε ημερήσια κλεισίματα, σημάδι το οποίο θα μας ενισχύσει την ανοδική κίνηση και θα μας δώσει ελπίδες για αρκετά υψηλότερα νούμερα..

Επίσης να υπενθυμίσω ότι βρισκόμαστε στην διαδικασία του σχηματισμού «κούπα με χερούλι», που μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα

και απομένει να δούμε τα επίπεδα στα οποία θα σχηματιστεί το χερούλι. Ιδανικό σενάριο σχηματισμού, η περιοχή πέριξ των 710 μονάδων..

Για τον στόχο αυτού του σχηματισμού θα μιλήσουμε σε επόμενα γραφήματα. Απλά να αναφέρω ότι, αν όντως ενεργοποιηθεί ο σχηματισμός αυτός, ο στόχος του είναι αρκετά ψηλότερα..

Για την ώρα, οι μεσοπρόθεσμες διαθέσεις του ΓΔ έχουν πάρει ανοδική τάση, με τους βραχυπρόθεσμους ταλαντωτές ορμής να ρίχνουν τα πρώτα προειδοποιητικά σήματα προσωρινής ανάπαυλας.

Για το stop long, οι 690 μονάδες θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια δίκαιη περιοχή..

Καλημέρα με υγεία σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε..

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *