09:00 – 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

Ηράκλειο Κρήτης,

Ανδρόγεω 7, ΤΚ 71202

2810 225011

09:00 – 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

Ηράκλειο Κρήτης,

Ανδρόγεω 7, ΤΚ 71202

2810 225011

Προφίλ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα χωριό της Κρήτης.

Η φιλοσοφία της ζωής μου στηρίζεται στην απλότητα του τόπου καταγωγής μου, με βασικό κριτήριο πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις και την αξία που σου προσφέρουν αυτές.

Βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, εκτός από την αγάπη μου για την φύση, είναι οι χρηματαγορές.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 20 χρόνια περίπου, σε ένα άλλο ακριτικό νησί, όταν ένας γραφικός παππούλης, με ρώτησε αν έχω αγοράσει ζάχαρη. Αφελέστατα εγώ του απάντησα ότι και βέβαια έχω και έσπευσα να του φέρω. Αυτός τότε γελώντας μου εξήγησε ότι δεν εννοούσε την γλυκαντική ουσία που είχα εγώ στο μυαλό μου, αλλά την τότε κραταιά «ΕΒΖ». Για τους τύπους να θυμίσω ότι η τιμή της τότε ήταν περίπου 500 δραχμές. Μετά το περιστατικό αυτό και με την παρότρυνση του ίδιου, αγόρασα την πρώτη μου οικονομική εφημερίδα, χρώματος πορτοκαλί και ένα χρόνο μετά εντάχθηκα για πρώτη φορά σε δυναμικό χρηματιστηριακής εταιρίας.

Από τότε λοιπόν, βρίσκομαι ανελλιπώς στα «χαρακώματα» των αγορών, με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας σε δύο από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς ομίλους της χώρας μας και τα τελευταία 4 χρόνια σαν συνδεδεμένος αντιπρόσωπος στο Χ.Α.Α.

Η πολυετής ενασχόληση μου με τις χρηματαγορές, η πιστοποίηση τύπου Β, η πολύχρονη προϋπηρεσία μου σε μεγάλους τραπεζικούς ομίλους, καθώς και ο σεβασμός προς τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, αποτελούν τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου σε αυτό το ταξίδι.

Είμαι στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε…

Υ.Γ. : Επειδή πολλοί θα αναρωτιέστε για την ονομασία της σελίδας και πώς συνδυάζεται με το περιεχόμενο του site ή γιατί επιλέχτηκε το όνομα αυτό, πάντα υπάρχει μια λογική εξήγηση.

Το «όνομα» αυτό δημιουργήθηκε κατά την θητεία μου στις τράπεζες, προήλθε αποκλειστικά από τους πελάτες, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς – μιλάω πάντα για αυτούς που η σχέση μου μαζί τους προχώρησε παραπέρα από την απλή πελατειακή σχέση – έβλεπαν με τον καιρό ότι το περιβάλλον εργασίας μου και η φιλοσοφία των τραπεζικών ιδρυμάτων δεν ταίριαζε με την δική μου φιλοσοφία και με τον δικό μου τρόπο ζωής.

Τελικά, είχαν δίκιο…

Δημήτρης Μαραζάκης

Top